kisrigók

"Gyermekeitek nem a ti gyermekeitek. És bár véletek vannak, nem birtokaitok. Mert az ő lelkük a holnap házában lakik, ahová ti nem látogathattok el, még álmaitokban sem." (Kahlil Gibran)

gyakorolni

2015. február 07. 22:05 - paulonviki

fullsizerender_2.jpg

apát leszúrja csaba  a farsangon, de csak vicc, meg nem is igazán, és lehet, hogy nem apát, hanem másnak az apját, de inkább azt sem, a zorro vagy batman jelmez jó, amúgy, csak tűzoltónak öltözne be a zorró inkább, és akkor nem is kell a fekete köpeny, de itthon jó rohangászni benne, csak a tűzoltó, az nagyobb hős a tűz miatt, aztán végül az sem, semmi sem, de csaba zavartalan jön-megy az álruhások között, fel a szinpadra is, feszengjen az, aki izzad sárkányruhában, vagy akit szorít a korona, neki jó így, jobb már csak mezitláb lenne, viszont aludni zokniban lenne jó, csak akkor jön a bőrbomba, de nagyon unalmas már a harisnyanadrág (anya, ez biztos, hogy nem lányos?), menjünk ki, maradjunk, nem kell kesztyű, nagyon fázik a kezem, inkább legózni, nem kell levinni a ribizlit, de miért nem voltunk ma sehol, az aldi az nem valahol, az csak az aldi, a balaton csak nyáron van nyitva, viza meg már nincs a dunában, de legalább nem eszi meg a kishalakat, a tisza meg egy folyó, egy másik duna, az oriáscsúszdákkal is vajon mi lehet, jó kis esténk van, ugye anya, jók nem vagyunk, az igaz, dehát sok rosszaságot megtanultunk már, azt is kell gyakorolni valahol.

és ezek csak a májkrémeskenyeret eszik meg szívesen, a császármorzsát sem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisrigok.blog.hu/api/trackback/id/tr457150551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koyot 2015.02.27. 09:55:00

mindig visszajovok, hogy elolvassam, hogy hat gyakorolni kell, ennel vidamabbat reg olvastam az interneten

mutzus 2015.12.23. 09:57:40

Gyönyörű gyerekek és szuperjó a rajz! Minden jót mindannyiótoknak, hajrááá! :)
süti beállítások módosítása