kisrigók

"Gyermekeitek nem a ti gyermekeitek. És bár véletek vannak, nem birtokaitok. Mert az ő lelkük a holnap házában lakik, ahová ti nem látogathattok el, még álmaitokban sem." (Kahlil Gibran)

zsebeink

2015. március 03. 12:35 - paulonviki

szandra szólt, hogy koszos csaba kabátja, jóhavanegylányod.

micsoda felfedezés volt kipakolni a kölyök zsebeit!

(nem nézem a zsebeiket, meg a párrnákalá, meg az ágyalá sem. nagyok, magánélnek. nem nézem meg szandra fényképezőgépén a fotókat, csak ha mutatja. bízom benne, hogy megérti az összefüggést, és egyszercsak már nem veszi el a telefonom.)

mutatom a kabátzsebek tartalmát: 

img_9357.JPG

további súlyos zsebtitkot sértek, de mutatom az enyémet is: 

img_9358.JPG

 

a genetika nem DNS-ben van. hanem a találkozáskoban, a sorsban, a végzetben, meg az elfogadásban. olyan tudományos tény, amit nem is akarok igazolni, a képeket is csak azért mutatom, hogy velem örüljetek, hogy nolám!

lányomat kérdeztem ma reggel, megmutatja- e, mi a van a zsebében. aha, mondta: 

img_9353.JPG

 

 

 

6 komment
Címkék: hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://kisrigok.blog.hu/api/trackback/id/tr267235865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZöldAnikó 2015.03.03. 21:30:40

...szívmelengető... már csak az apuka nem vallott színt...

paulonviki 2015.03.03. 21:32:57

@ZöldAnikó: na, az ő zsebeit már végképp nem kutathatom ki!

az is van, hogy legalább egy felnőtt van a családban, aki nem szed fel mindent az utcán...

banyuc 2015.03.04. 18:42:59

Ez nagyon tetszik! :) Majdnem ugyanazok a dolgok:) Nálunk max. a pzs. egyezik, talán a legkisebbem (5 éves) zsebében találhatok hasonló kincseket:)

tücsök78 2015.03.04. 18:43:07

ez egyszerre mesebeli, és szívfacsaróan szép :) csak a legszükségesebbek :D

LCHF ketománia 2016.11.05. 12:03:47

Folyamatosan facsarodik a szívem, ahogy olvasom a történeteiteket, nagyon jó, hol ríkató, hol mosolyogtató... igaz, sallangmentes, döbbenetesen egyszerű. Csodásak a Gyerekeid, és Te is.
Tegnap olvastam a Nők Lapjában a blogról, és nem tudom abbahagyni az olvasást. Én csak egy örökbefogadott Kisfiú tanító nénije vagyok, de a soraidat olvasva jobban megértem, miért kell finoman játszanom a lelke húrjain. Nem könnyű természetű fiú, fárasztó is, de annyira szeretem! Nem óvatoskodni akarok, nem akarok lélegzet-visszafojtva bánni a szavaimmal, nem akarok képmutató felnőtt lenni. Egyszerűen csak úgy akarom szeretni, ahogy szüksége van rá, hogy biztonságban legyen. Ahogy minden gyereket szeretni kell (ene).
Áldjon meg Titeket a Jóisten, és tartson meg szeretetben.

Elepi Kőszál 2017.05.01. 22:15:05

@LCHF ketománia: Éljenek az ilyen tanító nénik! Őket is Isten óvja! Mi rendszeresen imádkozunk a gyerekeim nevelőiért, nagyon hálás vagyok nekik.
süti beállítások módosítása